حاميان

227

229

224

221

220


بازديدکنندگان سايت

تعداد کل بازدید: 35706
تعداد کاربران آنلاین: 1
تعداد بازدید امسال: 1767
تعداد بازدید این ماه: 302
تعداد بازدید امروز: 9


ورود به سيستم


 


 ارسال مجدد ایمیل تایید؟
 فراموشی رمز ورود
 کاربر جدید ؟ ثبت نام

انتخاب زبان
   

811262

همايش بين المللي آموزش زبان و نقش آن در گفتگوهاي فرهنگي- ادبي ايران و جهان عرب با حضور استادان و انديشمنداني از کشورهاي تونس، سوريه، لبنان، عراق  و ايران روز سه شنبه 10 بهمن ماه 96 در تالار شريعتي دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.

811261

در افتتاحيه اين همايش، رئيس دانشگاه فردوسي مشهد، دکتر محمد کافي ضمن خير مقدم به تمامي مهمانان اين همايش، ابراز خوشحالي کرد که افتخار ميزباني اين همايش از آن دانشگاه فردوسي مشهد است. وي در ادامه بيان کرد که دانشگاه فردوسي مشهد پيوندگاه ميان ايران و جهان عرب بوده است. برگزاري 3 دوره همايش ادبيات تطبيقي فارسي و عربي، برگزاري اجلاس گفت و گوهاي فرهنگي ايران و جهان عرب با حضور بيش از 90 تن از نخبگان عرب در سال گذشته، انتشار قديمي ترين مجله ادبيات تطبيقي فارسي و عربي با همکاري دانشگاه لبنان، دارا بودن بيش از 700 دانشجو از کشورهاي عربي و دارا بودن مرکز آموزش زبان فارسي به غير فارسي زبانان دانشگاه فردوسي مشهد در جايگاه بزرگترين مرکز آموزش زبان فارسي کشور و جهان با بيش از 90 درصد فارسي آموز از کشورهاي عربي همگي بر اهتمام ويژه دانشگاه فردوسي مشهد بر روابط فرهنگي و ادبي ايران و جهان عرب دلالت مي کند. هدف اساسي از همه اين فعاليتها اين است که ما اعتقاد داريم تنها راه رفع مشکلات و معضلات در منطقه گفت و گو است و بهترين نوع آن، گفت و گوهاي علمي و فرهنگي است. گفت و گوي علمي ما را به نهاد مشترک اصيل انساني باز مي گرداند و گفت و گوي فرهنگي ما را به پيوندگاه هاي اسلامي بازمي گرداند. دکتر کافي ادامه داد: امروز نيز بايد بر اين باشيم تا با رواج گفت و گوهاي فرهنگي و ادبي تمدن اسلامي را به اوج خود بازگردانيم چراکه تاريخ نشان داده است که هرگاه روابط فرهنگي ايران و عرب ژرف­تر بوده مسائل تفرقه­انگيز کمتر شده و هرگاه روابط سطحي شده اين گونه مسائل افزايش يافته است.

وي با تشکر از مرکز آموزش زبان فارسي به غيرفارسي زبانان دانشگاه فردوسي مشهد براي برگزاري اين همايش، اين مرکز را داراي قدمت 50 ساله معرفي کرد که اکنون مهد آموزش زبان فارسي به عرب زبانان گشته است و ابراز اميدواري کرد که اين همايش بتواند به اهداف خود برسد و فرصت­ها و چالش­هاي زباني را بررسي و برنامه­هاي کاربردي ارائه کند. در پايان دکتر کافي از همکاري سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، دانشکده ادبيات و مديريت بين الملل تشکر و قدرداني کرد.

811263

سپس دکتر احسان قبول، رئيس مرکز فردوسي و دبير اين همايش، ضمن خير مقدم به تمامي مهمانان بيان کرد که اين همايش با همکاري دبيرخانه گفتگوهاي فرهنگي ايران و جهان و عرب برگزار مي شود. وي با اشاره به همايش هاي برگزار شده قبلي توسط دانشگاه فردوسي، بر تخصصي شدن اين نوع همايش ها تاکيد کرد. دکتر قبول تعداد مقالات پذيرفته شده در اين همايش را 21 مقاله برشمرد که 9 مقاله به استادان دانشگاه هاي کشورهاي لبنان، عراق، اردن، سوريه، تونس و عمان و 12 مقاله به دانشگاه هاي مختلف ايران اختصاص دارد. وي تأکيد کرد که کليه مقالات پذيرفته شده در مجموع مقالات همايش چاپ خواهد شد و 12 مقاله برگزيده اين همايش نيز در مجله الدراسات الادبيه چاپ مي گردد. دبير همايش بين المللي آموزش زبان در پايان ابراز اميدواري کرد هدف اساسي اين همايش که تفاهم بيش از پيش ميان ايران و جهان عرب از طريق گفت و گوهاي فرهنگي و ادبي بر پايه آموزش زبان حاصل شود.

در ادامه اين برنامه، دکتر ياسين شريف، سرکنسول عراق در مشهد به ارائه سخنراني پرداخت و با تاکيد بر تاريخ ريشه دار روابط فرهنگي ايران و جهان عرب خصوصا عراق آمادگي سرکنسولگري عراق در مشهد براي گسترش اين نوع روابط را اعلام کرد.

دکتر محمد علي رباني، رئيس مرکز تحقيقات فرهنگي و بين المللي سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامي، ضمن ابراز خرسندي از حضور در اين همايش، بر نقش اساسي زبان در برقراري ارتباط بين ايران و کشورهاي جهان عرب تاکيد کرد و از دانشگاه فردوسي مشهد براي اهتمام به موضوع مهم روابط فرهنگي ايران و جهان عرب تقدير کرد.

يادآور مي شود همايش بين المللي آموزش زبان پس از مراسم افتتاحيه با برگزاري 4 نشست تخصصي و برگزاري يک کارگاه آموزشي در روز چهارشنبه در دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه فردوسي مشهد به کار خود ادامه مي دهد.

811267

811266

811268

811264


کارگاه هاي همايش

  تعداد بازدید کنندگان :35706
©2016 Ferdowsi University of Mashhad.